Позицією Управління Держпраці залишається нульова толерантність до проявів корупції

23 листопада  за участю співробітників Управління стратегічних розслідувань Нацполіції та обласної прокуратури було затримано завідувача одного із секторів Управління Держпраці у Кіровоградській області за підозрою в отриманні неправомірної вигоди у розмірі тисячу доларів США.

 Наразі йому оголошено підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Втім, кожен, кого обвинувачено у вчиненні кримінального правопорушення, вважається невинуватим доти, доки його вину не буде доведено в законному порядку судом. Це передбачено ст. 6 Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод, яка розкриває зміст однієї з найважливіших гарантій, закріплених в ній – презумпції невинуватості...

В той же час керівництво Управління Держпраці в області залишається на позиції нульової толерантності до корупційних дій і завжди відкрито підтримує правоохоронців у викритті у системі Держпраці ганебного явища корупції.

Управління готове сприяти слідчим діям та надати  всі необхідні матеріали правоохоронним органам, демонструючи свою відкритість та антикорупційну мету в органах державної влади.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)