Управління Держпраці попереджує про новий вид шахрайства

До Управління Держпраці у Кіровоградській області від суб’єктів господарювання надходять повідомлення, що до них від імені посадових осіб Управління  телефонують невідомі особи. Їх мета - заволодіти грошовими коштами під будь-яким приводом.

Просимо суб’єктів господарювання бути вкрай уважними та максимально попередити своїх колег про новий вид шахрайства через соціальні мережі.

 

Неодноразово через Вайбер (номер – +38 095 802 22 47) невідомий чоловік від імені заступника начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області телефонував суб’єктам господарювання.  Вірогідність того, що телефонує заступник начальника  Управління підтверджувало фото, яке з’являлося під час виклику на екранах.

Такі дзвінки здійснюють шахраї, які не мають жодного відношення до керівництва та працівників Управління Держпраці у Кіровоградській області.

Управління Держпраці у Кіровоградській області наголошує, що керівництво та посадові особи Управління не звертаються до суб’єктів господарювання з «вимогами» і «проханнями», а при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог законодавства.

Якщо до Вас звертаються такі шахраї, або у випадку виникнення будь-якої іншої підозри, просимо невідкладно повідомляти Управління Держпраці у Кіровоградській області за телефоном 0522-32-04-61 або особисто за адресою м. Кропивницький, вул. Дворцова, 24 та в правоохоронні органи.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)