Працівникам професійно-технічного училища – про зміни у трудовому законодавстві

Фахівець Управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області провела інформаційне відвідування для працівників професійно-технічного училища №5 (м. Світловодськ) з метою надання консультаційної підтримки працівникам та керівному складу з питань трудового законодавства.

 Під час заходу посадовець надала роз’яснення стосовно виконання Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану».

Разом з представниками закладу та профспілки, обговорили методи покращення психологічного та емоційного стану персоналу, детально зупинилися на важливості створення сприятливого робочого середовища для забезпечення максимального комфорту та продуктивності працівників.

Окрім того, опрацювали вимоги своєчасності виплати заробітної плати, дотриманні трудових прав і гарантій осіб з інвалідністю, заборони застосування примусової праці, про рівні права і можливості жінок та чоловіків в сфері трудового законодавства, про негативні наслідки епідемії ВІЛ/СНІДу, а також на недопущенні усіх видів дискримінації та мобінгу.

Багато запитань від працівників закладу стосувалося останніх змін щодо щорічних відпусток їх порядку та умов надання.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)