Кіровоградщина: між Південно-Східним міжрегіональним управлінням Держпраці та обласним підрозділом Укртрансбезпеки підписано Меморандум про співпрацю

З метою посилення ефективності державного нагляду за додержанням законодавства про охорону праці у транспортній галузі 1 квітня між Південно-Східним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці та Відділом державного нагляду (контролю) у Кіровоградській області Державної служби України з безпеки на транспорту було підписано Меморандум про співпрацю. Меморандум підписали заступник начальника Міжрегіонального управління Микола Шамшур та в.о начальника Відділу Ольга Хорзеєва.

 

Сторони здійснюватимуть постійний обмін інформацією, проведення спільних заходів з метою поліпшення стану безпеки, гігієни праці у транспортній галузі.

Планується проведення спільних перевірок стану промислової безпеки суб'єктів господарської діяльності, що експлуатують автомобільні заправні станції, автомобільні газонаповнювальні станції, здійснюють придбання, перевезення, зберігання вибухових матеріалів. Передбачена координація дій під час розслідування нещасних випадків на виробництві та тих, що сталися внаслідок ДТП при виконанні виробничих завдань.

У Меморандумі також прописано взаємне інформування щодо встановлених випадків нелегалізованих трудових відносин, факти примусового використання праці.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)