З питань трудового законодавства поінформовані керівники ряду агропідприємств Голованівського району

Головний державний інспектор Управління інспекційної діяльності у Кіровоградської області спільно з робочою групою з обстеження на дотримання вимог пожежної безпеки на елеваторах, зерноприймальних пунктах та в інших місцях зберігання зерна на території Благовіщенської міської територіальної громади провела роз’яснювальну роботу з питань дотримання трудового законодавства у СТОВ «Зоря» (с. Лозувата), СТОВ «Нива» (с. Кам’яний Брід), СТОВ «Родина» (с. Синьки) Голованівського району.

 До складу робочої групи ввійшли представники міської ради, Головного управління ДСНС та Головного управління Держпродспоживслужби.

Під час зустрічі з керівниками підприємств особливу увагу зосереджено на офіційному працевлаштуванню та роз’яснено ризики незадекларованої праці, особливості працевлаштування неповнолітніх та неприпустимості експлуатації дитячої праці.

Крім того, фахівець Управління проінформувала про зміни норм законодавства про працю під час дії воєнного стану, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці, строки виплати заробітної  плати та інші запитання.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)